В Одесі пройде фестиваль ветеранського регбі пам’яті Леоніда Шелестовича

Найближчої суботи, 20 травня, на стадіоні «Академія Спорту» відбудеться невеличкий фестиваль ветеранського регбі, який буде присвячений 60-річчю регбі в Одесі та, звичайно, пам’яті «батька» одеського регбі – Леоніда Шелестовича.

Як розповів Rugby.od.ua капітан одеської команди «Одеське регбійне братство» Андрій Яскін, у планах було залучити усіх друзів одеситів-ветеранів – «Подільских вепрів» з Хмельницького, «Сивих левів» зі Львова та столичний «ВЕТЕР», але через цілу низку причин, що напряму пов’язано з повномасштабною війною в Україні, повноцінний фестиваль цього року так само, як і минулого, організувати не вдасться.

Втім, вшанувати пам’ять Леоніда Шелестовича, пам’ять всіх регбістів, які загинули під час російсько-української війни, подякувати регбістам та регбійним тренерам, які зараз захищають Україну у складі Збройних сил України, та відзначити 60-річчя регбі в Одесі наші ветерани збираються.

За словами Андрія Яскіна, одеські ветерани та, можливо, певна кількість ветеранів, які приїдуть до нашого міста зі столиці, розіб’ються на дві команди та проведуть повноцінний поєдинок з регбі, після чого на всіх, звичайно, чекатиме «третій тайм», багато теплих спогадів із минулого, а також розмови про важке сьогодення.

Розпочатися захід має приблизно о 10:30, отже, якщо вам цікаво подивитися на протистояння ветеранів – приходьте на «Академію Спорту». На території спорткомплексу функціонує укриття, у яке можна буде спуститися у разі оголошення повітряної тривоги.