«Лідерс» U-12 – сьомий після першого туру чемпіонату України з регбі-7

Команда одеської школи «Лідерс» U-12 напередодні стартувала у чемпіонаті України з регбі-7 серед гравців та гравчинь 2011-2012 років народження.

Перший тур у Хмельницькому, за кілька годин після обстрілів міста (про це ще поговоримо в окремому матеріалі), одесити розпочали півфінальною грою у своїй групі проти ужгородської команди КОРЗО. У цьому матчі «Лідерс» здобув упевнену перемогу – 25:0.

У фіналі групи наші земляки, на жаль, поступилися ДЮСШ №2 «Станиславів» з Івано-Франківська – 10:25, хоча після першого тайму рахунок був рівним (5:5).

На жаль, одесити не змогли потрапити до півфіналу, тому продовжили боротьбу лише за 5-8 місця. Першу гру «лідерси» прикро програли київському СДЮСШОР «Авіатор» (5:15), а от матч за 7 місце у турі виграли – знову впевнено здолали КОРЗО – 20:0.

Також додамо, що тренерський штаб одеської команди за підсумками першого туру відзначив юну Ярославу Павліну, яка відзначалася спробами у кожному матчі та у підсумку стала кращою бомбардиркою.

Турнірне становище команд після першого туру:

  1. Буревісник-ДЮСШ №1 (Хмельницький) – 12 очок
  2. ДЮСШ №2 «Станиславів» (Івано-Франківськ) – 11
  3. Пантери (с. Гора, Київська область) – 10
  4. Київ-Дарниця-ДЮСШ №10 (Київ) – 9
  5. КДЮСШ «Переможець»-РК «Хартс» (Київ) – 8
  6. СДЮСШОР «Авіатор» (Київ) – 7
  7. Лідерс (Одеса) – 6
  8. КОРЗО (Ужгород) – 5
  9. ДЮСШ Ірпінь-Варяги (Коцюбинське) – 4
  10. Подільські кажани-ДЮСШ-1 (Хмельницький) – 3.

Матчі другого туру пройдуть у вересні. «Лідерс» сповнений бажання поліпшити свої підсумкові позиції, а саме – потрапити до чільної четвірки, чого їм і бажаємо.