Кубок України з регбі-7 серед чоловіків перейшов від «КРЕДО» до «Поділля» (+відео)

У Хмельницькому відбувся розіграш Кубка України з регбі-7 серед чоловічих команд. На жаль, у турнірі не взяли участь гранди українського регбі – харківський «Олімп» та одеське «КРЕДО» (два останні володарі трофею).

Дев’ять команд (три київські, дві львівські, дві хмельницькі, івано-франківська та ужгородська) було розбито на три групи, де вони зіграли між собою в одне коло, після чого відбулися стикові матчі.

У грі за 7 підсумкову позицію київський «Патруль» програв ужгородському клубу «Transcarpathia Trinity» (7:36), у поєдинку за 5 місце «Станиславів» упевнено виграв у львівської ОДЮСШ (26:5), у матчі за третє місце ДЮСШ №1 «Буревісник» розгромив столичних «Ребелз» (31:5), а у фіналі місцеве «Поділля» впевнено переграло львівський «Сокіл» (24:5).

Отже, Кубком України, який належав «КРЕДО», щонайменше рік володітиме «Поділля», а одесити не мали можливості захистити титул, бо через різні причини не поїхали до Хмельницького.

До речі, пам’ятаєте, у попередньому сезоні «кредівці» здобули трофей також без участі тодішнього його володаря – харківського «Олімпа». Історія повторюється.

Також зазначимо, що чоловічий Кубок України з регбі-7 став першим у 2022 році офіційним змаганням, яке пройшло під егідою Федерації регбі України. Кожного дня ми, українці, доводимо, що нас не зламати ані пандемією, ані війною, бо Україна – незламна нація, що й доводять наші воїни протягом семи місяців російсько-української війни.

Слава Україні! Слава ЗСУ!

Відеоогляд матчів Кубка Україні від наших колег з Хмельницького: